Kontakti

+371 23 379 250

CNC metālapstrādei, plazmas griezēji, frēzes un šķiedru lāzeri

Plazmas griezēji, frēzes un šķiedru lāzeri

Piedāvājam plašu risinājumu klāstu metālapstrādei, kas ļauj efektīvi un precīzi veikt dažādu sarežģītības pakāpju darbus. Mūsu tehnoloģijas atvieglo gan vienkāršu, gan kompleksu detaļu izgatavošanu.

Šķiedru lāzeri - nākotnes tehnoloģija metālapstrādē

Šīs iekārtas izmanto augstas intensitātes gaismas staru, lai precīzi un tīri grieztu metālu, nodrošinot izcilu apstrādes kvalitāti pat visgrūtāk apstrādājamiem materiāliem. Šķiedru lāzeri ir ārkārtīgi enerģijas efektīvi un piedāvā zemas uzturēšanas izmaksas, padarot tos par izdevīgu izvēli jebkuram uzņēmumam.

Piedāvājam šķiedru lāzerus sekojošos izmēros:

  • 1600×3100
  • 2100×3100
  • 2100×6100


Uz lāzera uzstādam avotus no 2 līdz 6 kW 

Enerģijas efektivitāte

Salīdzinājumā ar tradicionālajiem lāzeriem, šķiedru lāzeri patērē mazāk enerģijas un nodrošina ilgāku kalpošanas laiku ar zemām uzturēšanas izmaksām.

Augstāka precizitāte

Piedāvājot spēju veikt smalkas griešanas un marķēšanas operācijas, šķiedru lāzeri atver jaunas iespējas precīza metāla apstrādē un ražošanā.

fiber-laser

Šķiedru lāzers

Metālapstrādes nākotne! Tas piedāvā nevainojamu precizitāti un ātrumu.

Metāla apstrāde ar CNC - darbības principi, iespējas

CNC metālapstrāde pavērš plašas iespējas. Tā ļauj veikt dažādas apstrādes operācijas – no precīzas griešanas līdz detalizētai frēzēšanai – ar mazāku laika un resursu patēriņu. Plazmas griezēji piedāvā ātru un tīru metāla griešanu, kamēr CNC frēzes un šķiedru lāzeri atver durvis sarežģītu formu un smalku detaļu izgatavošanai. Šīs tehnoloģijas ir ideāli piemērotas, lai palielinātu Jūsu ražošanas jaudu un optimizētu darba procesus.

CNC frēzes - sarežģītu detaļu izgatavošanai

Izstrādājot sarežģītas un precīzas detaļas, CNC frēzes nodrošina nepārspējamu veiklību un adaptabilitāti. Šīs iekārtas ir aprīkotas ar augstas precizitātes kontroles sistēmām, kas ļauj strādāt ar dažādiem materiāliem un veidot detalizētas formas. Efektīva instrumentu maiņas sistēma un automatizētas darbības samazina ražošanas laiku un materiāla izmantojumu, optimizējot ražošanas procesus.
Metalas_freze
cnc-machine-plasma-laserV2
cnc-metal-plasma-cutting-parts

Plazmas griezēji - precīzai un ātrai metāla apstrādei

CNC plazmas griezēji nodrošina ātru un precīzu metāla griešanu, piedāvājot izcilu apstrādes kvalitāti pat biezākiem materiāliem. Šī tehnoloģija ir optimāla izvēle, kad nepieciešama ātra
projekta realizācija ar minimālu materiāla deformāciju. Plazmas griezēji ir efektīvi, ātri un spēj apmierināt augstākās ražošanas prasības, vienlaikus nodrošinot izmaksu efektivitāti.

Piedāvājam CNC plazmas griešanas galdus izmēros:

  • 1600×3100
  • 2100×3100
  • 2100×3100


Plazmas avoti:

  • 120A griešanai līdz 12mm
  • 200A griešanai līdz 30 mm 
  • 300A griešanai līdz 40 mm 

Izvēlies un komplektē

Izvēlieties vēlamos izmērus, pievienojiet vajadzīgos papildinājumus un apskatiet dažādas konfigurācijas, lai piemeklētu sev optimālu risinājumu.